Advertisement

Francia Nagydíj : 2018 Forma-1 Francia Nagydíj, időmérő edzés / 10 hosszú év után visszatért a verseny!

Francia Nagydíj : 2018 Forma-1 Francia Nagydíj, időmérő edzés / 10 hosszú év után visszatért a verseny!. Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj. 10 hosszú év után visszatért a verseny! F1 2002 11 francia nagydíj. Mögötte lewis hamilton vezérletével a mercedes kettőse következett, majd sergio pérez (red bull). Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben.

Csakhogy az utolsó körben a ferrariból elfogyott az üzemanyag, és pironi nem tudott kijönni az alagútból. Valtteri bottas (finn, mercedes), 3. Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj. 10 hosszú év után visszatért a verseny! Végeredmény, francia nagydíj, le castellet, a pontszerzők:

Az F1-es Francia Nagydíj TV-közvetítései
Az F1-es Francia Nagydíj TV-közvetítései from stat.hirstart.hu
Lewis hamilton volt a leggyorsabb a szabadedzésen. Mögötte lewis hamilton vezérletével a mercedes kettőse következett, majd sergio pérez (red bull). Csakhogy az utolsó körben a ferrariból elfogyott az üzemanyag, és pironi nem tudott kijönni az alagútból. Charles leclerc (monacói, ferrari), 4. Engedelmeskedett csapatának, és kérésük ellenére megpróbálta megfutni a francia nagydíj leggyorsabb körét a futam végén. F1 2002 11 francia nagydíj. Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben. A francia nagydíj elején még meg lehetett szorongatni a spanyolt, aki aztán lesimázta a futamot.

Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos.

Minden, amit francia nagydíj témában tudni érdemes. Ricciardo és grosjean csatáztak egyet a 12. Charles leclerc (monacói, ferrari), 4. Ez egy éves forma 1 verseny bajnokság, amely 2008 után megszűnt. A francia nagydíj körről körre. Pozícióért, és a francia kicsit el is hagyta a pályát, aki persze egyből bepanaszolta ricciardót. Megszólalt a fia volt elnöke: Francia nagydíj egyike a négy versenynek, a belga, az olasz és a spanyol grand prixnek. A francia nagydíj elején még meg lehetett szorongatni a spanyolt, aki aztán lesimázta a futamot. Végeredmény, francia nagydíj, le castellet, a pontszerzők: A futamon gyakorlatilag egyetlen hajmeresztő előzésnek sem lehettünk szemtanúi, ráadásul a végső eredménysor sem volt. Csakhogy az utolsó körben a ferrariból elfogyott az üzemanyag, és pironi nem tudott kijönni az alagútból. Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben.

Lewis hamilton (brit, mercedes), 2. Ricciardo és grosjean csatáztak egyet a 12. Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos. Pozícióért, és a francia kicsit el is hagyta a pályát, aki persze egyből bepanaszolta ricciardót. Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj.

Francia Nagydíj - Hamilton volt a leggyorsabb az első ...
Francia Nagydíj - Hamilton volt a leggyorsabb az első ... from parameter.sk
A legtöbb szerzett pont a francia nagydíjakon. Engedelmeskedett csapatának, és kérésük ellenére megpróbálta megfutni a francia nagydíj leggyorsabb körét a futam végén. Lewis hamilton volt a leggyorsabb a szabadedzésen. Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos. A francia nagydíj körről körre. Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj. Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben. A futamon gyakorlatilag egyetlen hajmeresztő előzésnek sem lehettünk szemtanúi, ráadásul a végső eredménysor sem volt.

Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos.

A francia nagydíj elején még meg lehetett szorongatni a spanyolt, aki aztán lesimázta a futamot. Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos. Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben. Pozícióért, és a francia kicsit el is hagyta a pályát, aki persze egyből bepanaszolta ricciardót. Ez egy éves forma 1 verseny bajnokság, amely 2008 után megszűnt. Lewis hamilton volt a leggyorsabb a szabadedzésen. F1 2002 11 francia nagydíj. Charles leclerc (monacói, ferrari), 4. Francia nagydíj egyike a négy versenynek, a belga, az olasz és a spanyol grand prixnek. A futamon gyakorlatilag egyetlen hajmeresztő előzésnek sem lehettünk szemtanúi, ráadásul a végső eredménysor sem volt. Az ötszörös világbajnok és címvédő, a mercedes brit pilótája érte el a. A legtöbb szerzett pont a francia nagydíjakon. Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj.

Charles leclerc (monacói, ferrari), 4. Lewis hamilton volt a leggyorsabb a szabadedzésen. Az addig mögötte haladó, utolsóként a vezetővel azonos. Minden, amit francia nagydíj témában tudni érdemes. Ricciardo és grosjean csatáztak egyet a 12.

Romain Grosjean: Legyen újra Francia Nagydíj - Formula-1 ...
Romain Grosjean: Legyen újra Francia Nagydíj - Formula-1 ... from m.blog.hu
Végleges, hogy idén nem lesz francia nagydíj. Valtteri bottas (finn, mercedes), 3. Megszólalt a fia volt elnöke: Minden, amit francia nagydíj témában tudni érdemes. Az ötszörös világbajnok és címvédő, a mercedes brit pilótája érte el a. Lewis hamilton (brit, mercedes), 2. F1 2002 11 francia nagydíj. 10 hosszú év után visszatért a verseny!

Ricciardo és grosjean csatáztak egyet a 12.

Ricciardo és grosjean csatáztak egyet a 12. 10 hosszú év után visszatért a verseny! A futamon gyakorlatilag egyetlen hajmeresztő előzésnek sem lehettünk szemtanúi, ráadásul a végső eredménysor sem volt. F1 2002 11 francia nagydíj. Mögötte lewis hamilton vezérletével a mercedes kettőse következett, majd sergio pérez (red bull). Amely francia örömünnepként indult, ugyanis az első három helyről hazai versenyzők indultak, jacques laffite, rené arnoux, didier pironi sorrendben. Megszólalt a fia volt elnöke: A francia nagydíj körről körre. Az ötszörös világbajnok és címvédő, a mercedes brit pilótája érte el a. Lewis hamilton (brit, mercedes), 2. Lewis hamilton volt a leggyorsabb a szabadedzésen. Csakhogy az utolsó körben a ferrariból elfogyott az üzemanyag, és pironi nem tudott kijönni az alagútból. A francia nagydíj elején még meg lehetett szorongatni a spanyolt, aki aztán lesimázta a futamot.

Posting Komentar

0 Komentar